Utbudet av meditationer på Samadhi meditationsstudio är brett. Se programmet för att veta exakt vilken meditation som erbjuds vilken dag. Du är välkommen att komma oavsett om du mediterat tidigare eller vill pröva meditation för första gången. Kvällens lärare kommer att erbjuda guidning och svara på frågor innan meditationen börjar.

Vi mediterar kl. 19 på måndag och onsdagskvällar under vår och höst. Sommartid har vi uppehåll vissa veckor. Om du är ny eller kommer mer sällan skicka gärna ett sms till (0733-144918) så vi vet att du kommer. Vi brukar också ha ett kortare vinteruppehåll.

För mer information kontakta oss på: info@samadhistudio.se

Osho’s aktiva meditationer erbjuder en väg att nå stillheten inom oss utan att trycka ner något, istället iakttar, uttrycker och upplever vi medvetet de undertryckta känslor och spänningar vi har som hindrar oss från att vara stilla så att när vi frigjort oss uppstår den inre tystnaden naturligt inifrån.

Vi utforskar olika meditationer löpande, en del mer aktiva, en del mer stilla. Bl.a. dansar, andas, ljudar o skakar vi, utforskar våra chakran och snurrar runt vår egen axel.

På följande länk hittar du mer information om de olika meditationerna:
http://www.osho.com/meditate/active-meditations

Osho meditationerna hålls av Deva Maria, Emma Dinmali och Henrik som alla har lång erfarenhet av att meditera och guida andra in i de olika aktiva meditationerna.

Livskonst i nuet erbjuder en meditation med Buddhistiskt ursprung. Jem som guidar denna meditation har levt som Buddhistisk munk i Plum Village traditionen under 18 år innan han la av sig sina löften. Meditationen sker i tystnad och kan innehålla olika element som gående meditation, sittande, stående och liggande.

För mer information kontakta oss på: info@samadhistudio.se

Varmt välkommen!