DEVA SAKSHI: vill inte hjälpa någon från det jordskred som tar oss hem, men är vän med mörkret och kan gå vid din sida när du genomlever och omfamnar det, för att minnas vad du egentligen är. Vi är inte här bara för att må lite bättre genom att möblera om i vår bur, vi är här för att stiga ur buren! Välkommen. 60 min, 600 kr.

För frågor/bokning: info@samadhistudio.se

JEM (Chân Pháp Hộ): erbjuder individuella sessioner med närvaro och kärlek som grund. Både Lyssnande & Reflekterande sessioner samt Läkande sessioner (healing och chanting) erbjuds. 60 min, 600 kr.

Läs mer på: www.hjartatsgladje.se

EMMA DINMALI: erbjuder sessioner med tre olika tekniker som hon själv fått transformerande läkning genom.

EFT tapping är en effektiv metod som sänker stress, frigör tankar och läker trauman. 90 min, 1050 kr eller 75 min online för 750 kr.

Tension & Trauma Release Exercises (TRE®) är en naturlig metod som förlöser stress från kropp och nervsystem. 90 min, 1050 kr första gången.

Familjekonstellationer – Det här är ett arbete där vi tittar på individen som del i ett större system, familjen, och hur vi påverkas av den plats vi har i familjen. I en privat session använder vi symboler istället för personer som representerar dina familjemedlemmar. 90 min, 1050 kr. Det går också att boka session i grupp.

Läs mer på: www.inrefrihet.se